keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kirppislöytöjä!

Alajärvelle avattiin eilen uusi kesäkirppis Matintuvan vanhalle kaupalle Myllykankaalle ja meidän Katariina ja Pauliina oli sopivasti kotosalla käymässä, niin tietysti me mentiin käymään siellä. Katariina ja Pauliina on oikein "kirppisihmisiä", minä en niinkään. Katariinahan löyti monen näköistä kippoa ja kuppia, Pauliina löysi vanhan matkalaukun ja itse löysin aivan ihanan rottinkisen lapsen korisängyn. 





Nallet ja nuket pääsivät heti uuteen sänkyyn istuskelemaan. Tarkoitukseni on tehdä sänkyyn uudet petivaatteet, mutta tällä hetkellä kaiken askartelun ja näpertelyn olen keskittänyt Pauliinan ja Anssin hääkoristelujen tekoon.

 
Pauliinan löytämä vanha matkalaukku

Matkalaukkukin tulee olemaan häissä "tärkeässä roolissa". Julkaisen kuvia hääkoristeluista vasta elokuussa häiden jälkeen.

Lisäksi Katariina toi minulle laatikollisen tapetteja, jotka oli saanut facebookin roskalavalta. Näitäkin olisi tarkoitus käyttää hääkoristeluissa (en kuitenkaan meinaa tapetoida hääpaikkaa), nukketaloihin tapeteiksi ja osasta hauaisin tehdä säilytyslaatikoita ja lahjapusseja. Päällystäisin tapeteilla kenkälaatikoita, mutta en tiedä mistä hankkisin laatikot.



 
 

2 kommenttia: